Voorberg 

Over ons  

Geschiedenis vanaf 1945

In 1945 startte Dhr. Siem Voorberg zijn winkel op de Dr. Kuyperkade 8. Door de oorlogsjaren was er van alles te weinig in ons land, maar het volk zat niet bij de pakken neer en zette er de schouders onder. Maar om goed te kunnen aanpakken moest je minstens een paar goede schoenen aan je voeten hebben. Dit was dan ook het ideaal van Dhr. Voorberg, kwaliteit en pasvorm verkopen. Beoordelen wat goede schoenen waren kon Dhr. Voorberg als geen ander, dat was hem met de paplepel ingegoten. Hij was om zo maar eens te zeggen , ‘in een schoenendoos geboren’! Door de groei van de zaak verhuisde de winkel naar Dr. Kuyperkade 13 waar hij nu nog altijd is gevestigd.


1967
In 1967 deed Jan Verduijn zijn intrede in de zaak en runde deze samen met Dhr. Voorberg tot 1984. Jan Verduijn die ook tussen de schoenendozen opgroeide vormde samen met dhr. Voorberg een goed duo, ze hadden samen dezelfde gedachte, een passende schoen voor iedere voet, van smal tot breed en van klein tot groot. Jan Verduijn en zijn echtgenote Els, hebben in 1984 met het toenmalige personeel de zaak voortgezet.

2003
Mijn naam is Suzanne Dijkshoorn-Verduijn en ik ben de jongste dochter van Jan en Els Verduijn. In 2003 stopte ik met mijn werk als stewardess en wilde ik graag verder in de schoenen. De eerste jaren moest ik het vak leren en niemand kon dat beter als mijn vader. Ook ging ik een opleiding volgen voor pedicure om veel kennis te krijgen van de voet.

2007
Op 1 januari 2007 ben ik officieel met de winkel verder gegaan. Samen met mijn moeder en ons hele team doen wij ons uiterste best om er een groot succes van te maken.

2015
Een ware mijlpaal werd bereikt……Voorberg uw schoenenzaak…..bestaat 70 jaar.
En nog altijd staat mode, kwaliteit en pasvorm bij ons hoog in het vaandel.


2017

Suzanne gaat alleen verder met Schoenhandel Voorberg. 

Ik hoop op heel veel mooie jaren in het Stadshart van Maassluis.